Leer geit/schaap voor ecoprint

SeijaSmiles importeert op bescheiden schaal leer uit Cyprus. Het leer afkomstig van geiten en schapen is gelooid, niet gekleurd en direct geschikt om op te printen. Over de herkomst van het leer is elders op deze site meer te lezen. Een enkele huid is vaak op voorraad maar voor grotere bestellingen is het fijn als je dit tijdig laat weten. Plan je een workshop ecoprinten op leer houdt dan rekening met een levertijd van 1 tot 2 weken om het leer van Cyprus naar Nederland te krijgen. De prijs van het leer van zowel schaap als geit wordt berekend aan de hand van het aantal square foot van de huid. Een square foot is ongeveer 0.09 vierkante meter. Een huid varieert tussen de 5 en 15 feet. De prijs per square foot is 4,5 euro (prijs 2023). De verzendkosten binnen Nederland of naar Belgiƫ zijn hier niet bij inbegrepen. Een enkele huid kan vaak als brievenbus pakketje verstuurd worden. De kosten hiervan zijn bij PostNL 4,15 euro. Meerdere huiden worden verstuurd als pakket.De kosten bedragen daarvoor 6,95 euro.

Je betaalt de huid(en) pas na goede ontvangst. Betaling is per Tikkie of overmaken via de bank. Voor meer informatie mail SeijaSmiles@gmail.com

Geitenleer 4,5 euro per square foot

Het leer van SeijaSmiles wordt veel gebruikt tijdens ecoprint cursussen in Nederland en in Belgiƫ. Daarnaast is er een vaste klantenkring van individuele ecoprinters.